News

2023 y. 15. March

PērcEU - Tava biznesa jaunais partneris

Esi soli priekšā saviem konkurentiem

Esi mazs vai liels uzņēmējs? Pasūti preces no ārzemēm uzņēmuma vajadzībām vai tieši pretēji - sūti savas preces ārvalstu klientiem? PērcEU ir lielisks biznesa piedāvājums ātriem un izdevīgiem sūtīšanas – piegādes pakalpojumiem. Ar profesionālu attieksmi un individuālu pieeju piedāvāsim labāko risinājumu Tava uzņēmuma vajadzībām un vēlmēm. 

Sūti preces Ārzemes <-> Latvija izdevīgāk, ātrāk, drošāk!

Iepirkties ārvalstu e-veikalos ar PērcEU ir ne tikai droši un izdevīgi, bet arī ātri un ērti. PērcEU darbojas kā starpnieks - Tu izvēlies preci kādā no ārzemju interneta veikaliem, pasūti to uz kādu no mūsu noliktavām, un mēs to nogādāsim līdz Latvijai. Reģistrējies mūsu platformā un, iegādājoties preci, piemēram, no Polijas, ievadi mūsu noliktavas adresi, ko būsim norādījuši pie konkrētās valsts, un Tavam profilam piešķirto ID, lai Tavs sūtījums tiktu atpazīts un identificēts. 24 stundu laikā pēc sūtījuma nonākšanas mūsu noliktavā, ievadīsim to sistēmā un nosūtīsim uz Latviju. Pasūtījums tiks piegādāts 1-9 darba dienu laikā no preču izsūtīšanas dienas. 

Vari izmantot arī PērcEU noliktavu pakalpojumus un sūtīt sava uzņēmuma preces uz Eiropas valstīm. Izmantojot mūsu sadarbības partneru pakalpojumus - DPD vai DHL - izsūtīsim preces no Vācijas un Polijas par īpaši izdevīgām cenām. 

Ko Tavs uzņēmums iegūs, izvēloties PērcEU par savu biznesa partneri?

Jau vairāk nekā 7 gadus jebkuram Latvijas uzņēmumam ir pieejami uzticami sūtīšanas pakalpojumi Eiropā ar izdevīgiem nosacījumiem. Iegādājies preces no Eiropas ārzemju veikaliem, un PērcEU nodrošinās pārbaudītu un kvalitatīvu piegādes servisu, lai Tavs uzņēmums darbotos vēl jaudīgāk. Esam sagatavojuši priekšrocību plānu, ar kuru vari iepazīties jau tūlīt pat.

  • Preču piegāde no Vācijas, Polijas, Francijas, Itālijas, Spānijas, Nīderlandes, Lielbritānijas un citām Eiropas valstīm par izdevīgu cenu.
  • Pieejamas atgriešanas adreses vairākās valstīs.
  • Iespējama preču iegāde no Vācijas un Lietuvas bez PVN.
  • Ērta sūtījumu saņemšanas vieta Rīgā.
  • Pieejami noliktavu pakalpojumi Vācijā, Polijā, Latvijā un Lietuvā.
  • Ātra preču piegāde no 10 Eiropas valstīm.
  • Iespēja izsūtīt preces visā Polijā un Vācijā ar mūsu sadarbības partneriem DHL un DPD, tāpēc arī cenas būs daudz patīkamākas.
  • Elastīgi sadarbības nosacījumi.

Vairāk par ieguvumiem uzzini šeit

Aizpildi anketu un kļūsti par PērcEU biznesa partneri

Lai saņemtu biznesa partnera priekšrocības, Tev atliek vien aizpildīt sadarbības pieteikuma anketu - norādīt kontaktinformāciju un atzīmēt savam uzņēmumam atbilstošos kritērijus. Mēs ar individuālu pieeju izskatīsim Tavu iesniegto pieteikumu un sazināsimies, cik vien ātri iespējams, lai jau drīzumā Tavs uzņēmums varētu sākt izmantot PērcEU sūtīšanas pakalpojumus.

  1. Doties uz www.perceu.lv sadaļu biznesam, kurā atradīsi pieteikuma anketu; 
  2. Ievadi vārdu vai uzņēmuma nosaukumu, telefona numuru un e-pastu, lai varam ar Tevi sazināties; 
  3. Norādi aptuveno paciņu skaitu un to kopējo svaru, ko pasūti vai plāno nosūtīt mēneša laikā;
  4. Izvēlies konkrētu preču kategoriju, piemēram, elektronika, preces bērniem, auto rezerves daļas un aksesuāri, vai kādu citu no 10 piedāvātajām preču kategorijām;
  5. Atzīmē valsti, no kuras būs nepieciešama preču piegāde, vai valsti, uz kuru būs nepieciešams nosūtīt sūtījumu;
  6. Kā arī norādi Tavam uzņēmumam saistošo valsti. 


Ja Tev ir vēl kādi jautājumi vai ieteikumi, sazinies ar mums pa e-pastu bizness@perceu.lv un pārrunāsim visas iespējas. 

Top interneta veikali, kuros meklēt kvalitatīvas preces par izdevīgām cenām

PērcEU iesaka vairāk nekā 800 interneta veikalus to skaitā arī IKEARossmannSandroSephoraTesco un MediaMarkt. Veikalu sadalījums pieejams 10 dažādās preču kategorijās, kas palīdzēs Tev vieglāk orientēties un ātrāk nokļūt nepieciešamajā ārzemju e-veikalā. Izdevīgākiem darījumiem, iesakām vispirms veikt  produktu cenu salīdzinājumu vairākās mājaslapās, kā arī pievērst uzmanību tam, no kuras valsts tiks piegādāta prece, jo no tā ir atkarīgs piegādes ilgums. Iegaumē, ka vienā sūtīšanas reizē var iegādāties preces no dažādiem vienas valsts interneta veikaliem, un sūtījuma svars var būt līdz pat 1000kg. 


Šeit daži ieteikumi, kuros interneta veikalos meklēt kvalitatīvas preces par izdevīgām cenām, kas varētu noderēt Tavam uzņēmumam. 

Argos – plašs mēbeļu, elektronikas, apģērbu un aksesuāru klāsts 

Fackelmann – virtuves piederumu, trauki, profesionāli darba rīki un virtuves tehnika 

Wickes – durvis, grīdas, virtuves iekārtas un dažādi būvmateriāli

MediaMarkt – plašsaziņas līdzekļi, virtuves un uzkopšanas tehnika

Sephora – kosmētika un skaistuma preces

Direct car parts – auto detaļas, aksesuāri un kopšanas līdzekļi

Decathlon – preces aktīvai atpūtai, trenažieri

Weltbild – bērnu preces

Dehner – dārzkopības produkti

Karnival universe - tematiskie apģērbi

Idee - rokdarbu piederumi

Preču atgriešana

Ja, saņemot pasūtīto preci, tomēr nebūsi līdz galam apmierināts, tad bez raizēm varēsi to atgriezt atpakaļ pārdevējam. Diemžēl šobrīd preču atgriešana pieejama TIKAI Polijas, Vācijas vai Lietuvas internetveikalos iegādātām precēm. Ja pārdevējs nav nodrošinājis bezmaksas atgriešanu, sūtījums tiks nosūtīts pēc Vācijas, Polijas vai Lietuvas  piegādes dienestu noteiktajām likmēm. Tev nebūs jāizmanto atsevišķi transportēšanas pakalpojumi, jo mēs nodrošinām pilnu piegādes un atgriešanas komplektu. 

Izvēlies PērcEU biznesa piedāvājumu un esi soli priekšā saviem konkurentiem. Saņem vai nosūti preces ar PērcEU starpniecību 10 Eiropas valstīs droši, ātri un izdevīgi. Tas ir tik vienkārši - aizpildi pieteikuma anketu, un mēs ar Tevi sazināsimies pēc iespējas ātrāk, lai nokārtotu visas formalitātes, un Tu varētu pacelt savu biznesu jaunos augstumos! 

All news