News

2022 y. 18. July

Apceļo Eiropu ar PercEU: franču zīmolu izpārdošana

Sveiki! Jau tieši nedēļu ceļojam pa Franciju, tāpēc nolēmām, ka ir pienācis laiks padalīties ar ceļojumu pieredzi!

Francija mums ir atklājusies savās skaistākajās krāsās! Šeit jūs varat atrast visu - romantikas un modes pilnu Parīzi, Francijas Rivjēru ar baltajām smilšu pludmalēm, Provinsi ar lavandu laukiem un veikalu klāstu, kas arī attaisnoja mūsu cerības! Nu ko, šodien sūtām sveicienus no Marseļas - lai arī pie mums ir ļoti karsts, ceram, ka tomēr atradīsim iespēju iepazīt pilsētu nedaudz tuvāk, un meklēsim labākos izpārdokļus interneta veikalos . Nolēmām pasūtīt preces uz PercEU noliktavu Francijā un izmantot 20% atlaidi sūtījumu piegādei no Francijas uz Latviju, lai pēc iepirkšanās nebūtu viss jāved uz Latviju!

Pagājušajā nedēļā nevarējām pretoties labajām cenām un iegādājāmies smaržas un kosmētiku gan sev, gan dāvanām. Ja nejauši palaidāt garām mūsu labāko piedāvājumu izlasi un mūsu ceļojuma uz Franciju pirmo daļu, ko var atrast šeit.

Un šodien steidzam ar jums padalīties ar jaunizraudzītajiem topa piedāvājumiem, ko atradām franču e-veikalos. Neaizmirsti, ka līdz 31. jūlijam visiem svaru sūtījumiem no Francijas dodam 20% atlaidi, tāpēc Tev ir lieliska iespēja iepazīt franču veikalu klāstu un izmantot izpārdošanas!

Mēs vēl nedēļu apceļosim Franciju, un tad dosimies uz jaunu galamērķi – vai varat uzminēt, kas tas ir?

Pievienojies PercEU ceļojumam pa Eiropu un ceļo kopā ar mums!

 

 

Viss ir ļoti vienkārši! Reģistrējies PercEu sistēmā un saņem mūsu ārvalstu noliktavu adreses, kuras varat izmantot, iepērkoties Vācijā, Polijā, Spānijā, Francijā, Itālijā, Lietuvā, Čehijā, Nīderlandē un Anglijā. Tālāk par visu parūpēsimies mēs! Piegādes izmaksas sākot no 2,02 € - tās vari atrast šeit.


Ja ir grūti nopirkt pašiem, mēs piedāvājam arī nopirkšanas pakalpojumu! Vienkārši aizpildi nopirkšanas pieprasījumu, un mēs nopirksim tev preces! 

 

All news