News

2022 y. 11. August

Atpakaļ uz skolu! TOP piedāvājumi skolai!

Līdz mācību gada sākumam atlicis mazāk kā mēnesis! Lai arī kā gribētos izbaudīt bezrūpīgās vasaras dienas un pēdējos saules starus, lai bez stresa sagatavotos mācību gadam un ietaupītu naudu, iepirkumu sarakstu vajadzētu saplānot jau tagad.

Mēs pilnībā saprotam, ka iepirkšanās skolai var būt nogurdinoša un saspringta, tāpēc esam sagatavojuši jums īsu sarakstu ar skolas piederumiem un atlasījuši labākos piedāvājumus no ārvalstu e-veikaliem. Iepērcieties gudri ar PercEU!

1. Mugursoma. Katrs skolēns ļoti labi zina, ka mugursoma ir viens no svarīgākajiem skolas atribūtiem! Tas ne tikai nes smagas grāmatas, bet arī kalpo kā stila detaļa! Ir svarīgi izvēlēties labas kvalitātes mugursomu, jo tai būs jāiztur ikdienas lietošana un braucieni uz un no skolas.

#SalīdziniCenas

Saite uz piedāvājumu: https://bit.ly/3dsZLgl 

Cena norādīta kopā ar piegādi līdz saņemšanas punktam.  Cenas salīdzinātas 2022-08-16.
 

2. Viedierīces. Viedierīces, piemēram, telefoni, viedie pulksteņi vai planšetdatori, mūsdienās ir kļuvuši par neatņemamu mūsdienu skolēna mācību procesa un dzīves sastāvdaļu. Tirgū ir plaša šo ierīču izvēle, un katrs noteikti atradīs sev piemērotāko, taču vienmēr iesakām ieskatīties ārzemju e-veikalos, jo viedierīces bieži vien tur var iegādāties lētāk.

3. Kancelejas preces un mākslas piederumi. Droši vien visi piekritīs, ka šie produkti nav atdalāmi no bērna mācību un attīstības procesa! Tāpēc velti vairāk laika kvalitatīvu preču meklējumiem un pievērs uzmanību ārzemju e-veikalu klāstam – šeit var atrast milzīgu kvalitatīvu kancelejas un mākslas preču izvēli par draudzīgākām cenām.

4. Sporta apģērbs. Lai bērns būtu pilnībā sagatavots fizkultūras stundām, nepieciešams sporta apģērbs, apavi un soma drēbēm. Izmantojiet pašreizējās izpārdošanas priekšrocības un pasūtiet kvalitatīvus produktus tiešsaistē par daudz labākām cenām!

5. Apģērbs un apavi. Lai arī apģērbs un apavi ir pašsaprotami un ikdienai nepieciešami, atgādinām, ka nevajag tērēt daudz naudas, lai ģērbtu bērnu stilīgi un kvalitatīvi - ieskaties mūsu ieteiktajā ārzemju e- veikalos un izmantojiet agrāk sākušās izpārdošanas priekšrocības!

Mugursomas

  1. https://bit.ly/3AhaKTb
  2. https://bit.ly/3AfGhoz
  3. https://bit.ly/3bKMnnc
  4. https://bit.ly/3pprUYt
  5. https://bit.ly/3dbNP2j
  6. https://bit.ly/3SItVfH

Planšetdatori

  1. https://bit.ly/3bMElKB
  2. https://bit.ly/3bMEv4F

Pulksteņi

  1. https://bit.ly/3QDiIeI
  2. https://bit.ly/3drwRNP
  3. https://bit.ly/3PftLth

Kancelejas Preces

  1. https://bit.ly/3bKzoC2
  2. https://bit.ly/3BZ0f8j

Sporta apģērbs

https://bit.ly/3s7Icpc 

Ikdienas apavi

https://bit.ly/3p9OMLm 

Apģērbs

https://bit.ly/3Qg68C1 

Citi bērnu apģērbi, apavi:

Kancelejas piederumi:

Viss ir ļoti vienkārši! Reģistrējies PercEu sistēmā un saņem mūsu ārvalstu noliktavu adreses, kuras varat izmantot, iepērkoties Vācijā, Polijā, Spānijā, Francijā, Itālijā, Lietuvā, Čehijā, Nīderlandē un Anglijā. Tālāk par visu parūpēsimies mēs! Piegādes izmaksas sākot no 2,02 € - tās vari atrast šeit.


Ja ir grūti nopirkt pašiem, mēs piedāvājam arī nopirkšanas pakalpojumu! Vienkārši aizpildi nopirkšanas pieprasījumu, un mēs nopirksim tev preces! 

All news