News

2024 y. 2. September

Sezonas labākie piedāvājumi visai ģimenei līdz pat -80%! 🤩

Labākie piedāvājumi visai ģimenei jau gaida ārzemju e-veikalos! Nav svarīgi, vai vēlies atjaunināt savu garderobi ar jaunām modes tendencēm, meklē ekskluzīvas rotaļlietas pašiem mazākajiem vai visnepieciešamākās lietas saviem mīluļiem – PercEU komanda izvēlējās ārvalstu e-veikalus, kuros noteikti atradīsi labākos piedāvājumus !

APĢĒRBS ĢIMENEI 👗👕
Zalando un Answear - šeit atradīsi sezonas modernākos apģērbus un aksesuārus visai ģimenei par ļoti labām cenām. No ikdienas apģērba līdz dizaineru apģērbam!

ROTAĻLIETAS 🚗
Smyk un Limango - mazo iemīļotie veikali, ar plašu rotaļlietu izvēli par pieņemamām cenām! Gan Smyk, gan Limango tu atradīsi novatoriskas, populāras rotaļlietas un spēles.

PRECE MĀJNIEKIEM 🐶🐾
Zooplus un Fressnapf piedāvā plašu mājdzīvnieku produktu klāstu: no sabalansētas barības līdz rotaļlietām un ikdienas mājdzīvnieku kopšanas līdzekļiem. Palutini savu mīļoto mājdzīvnieku ar jaunu kārumu vai interaktīvu rotaļlietu!

MĀJAS ZĀĻU KOMPLEKTS 💊  
Gemini un Shop-Apotheke e-veikalos iegādājies nepieciešamās veselības aprūpes preces un nodrošini veselīgu rudens sākumu!

SPORTA PRECES 🏃‍♂️ 💪
Sprinter un Bergfreunde - jaunākā sporta apģērbu kolekcija ir klāt, tāpēc sāc septembri sportiski! Nav svarīgi, vai esi profesionālis vai tikai iesācējs, šajos ārzemju e-veikalos tu atradīs labākos sporta apģērbu un aprīkojuma piedāvājumus!

SKAISTUMA PRECES 💄✨
Flaconi un Hebe veikalos atklāj un izmēģini plašu kosmētikas un ādas kopšanas līdzekļu klāstu, kas apmierinās visas tavas vajadzības. Šoruden pienācīgi rūpējies par sejas un ķermeņa ādu!

Tagad visi jaunie PercEU lietotāji automātiski saņem 5€ savai pirmajai PercEU piegādei. Izvēloties savu mīļāko kategoriju, papildus saņemsi 15% atlaidi PercEU piegādei (akcija spēkā vēl tikai mēnesi)!

Kā izmantot PercEU pakalpojumu?

  • Reģistrējies PercEU platformā
  • Apstiprini reģistrāciju un saņem PercEU piegādes adresi Vācijā, Polijā, Spānijā, Francijā, Itālijā, Anglijā un Lietuvā
  • Izvēlies preces ārvalstu e-veikalā (plašs saraksts ar mūsu ieteikumiem pieejams šeit)
  • Iegādājoties preci, norādi PercEU piegādes adresi vajadzīgajā valstī, kurā tā tiek piegādāta
  • Mēs piegādāsim jūsu pasūtītās preces
  • Ja šķiet grūti iegādāties pašiem - izmanto mūsu preču nopirkšanas pakalpojumu!
All news