News

2024 y. 7. October

Krēmi, serumi un rudens toņi tavā kosmētikā ✨

Iestājoties aukstajam laikam, ir svarīgi pareizi kopt sejas un ķermeņa ādu! 🌬️ Gaisa temperatūrai pazeminoties, mūsu ādā samazinās mitrums, kā rezultātā āda sāk izžūt, niezēt un sprēgāt. Lai saglabātu lielisko ādas stāvokli, ir svarīgi par to pareizi rūpēties, tāpēc, mainoties gadalaikiem, neaizmirsti atjaunināt savu kosmētiku un papildināt to ar intensīvi barojošiem un mitrinošiem krēmiem, maskām vai serumiem. 🧴 Izvēloties grimu, neaizmirsti iekļaut siltos toņus lūpām un zemes toņus acīm. 💄👀 Piešķir savai sejai dabisku mirdzumu ar izgaismojošiem sejas līdzekļiem.✨

💆‍♀️ Iegādājies barojošākus un treknākus krēmus: ieteicam izvēlēties šī sviestu saturošus produktus vai ar keramīdiem bagātinātus krēmus.

Mitrinoši sejas serumi: Sāc savu rītu ar sejas serumu, kas satur hialuronskābi vai C vitamīnu. Tie nofiksē mitrumu un aizsargā pret skarbu vēju.

🎭 Dziļi mitrinošas maskas: palutini sevi ar iknedēļas sejas maskas procedūru! Sejas maskas ar tādām sastāvdaļām kā alveja, medus vai glicerīns patiešām var radīt brīnumus.

👨‍🦲 Krēmi vīriešiem: lai saglabātu lielisko sejas ādas stāvokli, arī vīriešiem ir jāatjauno kosmētika un jāaizstāj lietotie krēmi pret jauniem. Piedāvājam lielisku izvēli krēmiem, kas ātri iesūcas un dziļi mitrina.

💁‍♀️ Kosmētika: papildini savu ikdienu ar piezemētām, siltām krāsām un nebaidies eksperimentēt! 🍂 Atklāj savu unikālo skaistumu.🧚✨

Ņem vērā, ka līdz 31.10. ar kodu PL50 PercEU piegādei no Polijas -50% atlaide!

Tagad visi jaunie PercEU lietotāji automātiski saņem 5€ savai pirmajai PercEU piegādei. Izvēloties savu mīļāko kategoriju, papildus saņemsi 15% atlaidi PercEU piegādei (akcija spēkā vēl tikai mēnesi)!

Kā izmantot PercEU pakalpojumu?

  • Reģistrējies PercEU platformā
  • Apstiprini reģistrāciju un saņem PercEU piegādes adresi Vācijā, Polijā, Spānijā, Francijā, Itālijā, Anglijā un Lietuvā
  • Izvēlies preces ārvalstu e-veikalā (plašs saraksts ar mūsu ieteikumiem pieejams šeit)
  • Iegādājoties preci, norādi PercEU piegādes adresi vajadzīgajā valstī, kurā tā tiek piegādāta
  • Mēs piegādāsim jūsu pasūtītās preces
  • Ja šķiet grūti iegādāties pašiem - izmanto mūsu preču nopirkšanas pakalpojumu!
All news