News

2022 y. 9. September

Kā iepirkties Allegro.pl platformā?

Ja tev interesē iepirkšanās iespējas ārzemju e-veikalos, tad droši vien jau esi dzirdējis par iepirkšanās platformu Allegro. Tā ir lielākā Eiropā izveidotā e-komercijas platforma, ko radījuši Polijas uzņēmēji. Allegro.pl ir mājvieta tūkstošiem dažādu pārdevēju, un jūs varat atrast visu, sākot no kosmētikas līdz auto precēm! Šī platforma kļūst arvien populārāka arī Latvijā, jo ir iespēja izvēlēties no ļoti lielas preču izvēles, salīdzināt cenas no dažādiem pārdevējiem un iegādāties preces daudz lētāk nekā Latvijā.

Tā kā šī platforma ir poļu valoda, vairumā gadījumu pārdevēji preces sūta tikai uz Polijas teritoriju. Taču tā nav problēma, jo PercEU visas Jūsu preces droši nogādās uz Latviju!

Tātad, ja vēl neesat iepircies Allegro platformā, šeit ir īsa instrukcija ar galvenajām darbībām un padomiem, kam jāpievērš uzmanība.

 

1. Reģistrējies Allegro.pl platformā.

Pārlūkprogrammā ievadot www.allegro.pl, tiks atvērta vietnes poļu versija. Saskaņā ar Allegro teikto: “Piegādes valsts, valūtas vai valodas maiņa var ietekmēt piedāvājumu un pakalpojumu pieejamību un piegādes iespējas. Pēc valodas maiņas uz angļu, piedāvājumu izvēle tiks ierobežota ar piedāvājumiem ar starptautisko piegādi."

Tāpēc, ja vēlaties redzēt visu Allegro piedāvāto produktu klāstu, iesakām atstāt oriģinālās vietnes valodas, atrašanās vietas un valūtas iestatījumus.

Vietni varat ērti pārtulkot latviešu valodā savas ierīces pārlūkprogrammā. Ja izmantojat pārlūkprogrammu Google Chrome, vienkārši noklikšķiniet uz vietnes ar peles labo pogu un noklikšķiniet uz "tulkot uz latviešu valodu", vai noklikšķiniet uz Google tulkotāja ikonas URL lodziņa labajā stūrī un atlasiet latviešu valodu. Ja izmantojat pārlūkprogrammu Firefox, varat lejupielādēt Google Translate spraudni un ar to ērti pārtulkot e-veikalu vēlamajā valodā.

Tulkojot lapu latviešu valodā, labajā pusē atradīsiet opciju "Pieteikties" un pēc šīs pogas nospiešanas varēsiet izvēlēties "Reģistrēties".

Reģistrācijai ir nepieciešams tikai jūsu e-pasts, parole, apstiprinājums, ka esat vecāks par 18 gadiem, un vietnes noteikumu pieņemšana - tad jūs saņemsiet e-pastu ar saiti sava konta apstiprināšanai, un, ja vēlaties vēl vairāk vienkāršot reģistrācijas procesu, jūs var izmantot sociālo tīklu reģistrāciju – atliek tikai izvēlēties, ar kuru sociālā tīkla kontu vēlaties reģistrēties!

 

2. Izvēlaties kāroto preci.

Tagad esat gatavs meklēt preces par labākajām cenām! Lai padarītu meklēšanu efektīvāku, izmantojiet filtrus, piemēram, cenu, zīmolu, produkta stāvokli un citus filtrus, lai redzētu tikai tos produktus, kas atbilst jūsu kritērijiem.

Atrodot preci, neaizmirstiet izlasīt atsauksmes par preci un par preces pārdevēju! Kā jau minējām raksta sākumā, Allegro ir tiešsaistes tirgus ar tūkstošiem dažādu pārdevēju, tāpēc noteikti veltiet dažas minūtes atsauksmju lasīšanai, lai iegūtu labāko produktu.

 

 

Pēc preces izvēles dodieties uz kasi, kur redzēsiet gala maksājuma summu. Šajā gadījumā piegādes maksa, kas sākas no PLN 8.99 (€1.91) tiks pieskaitīta summai PLN 999 (€211.87) - Jūs varat izvēlēties piegādes veidu nākamajā solī.

 

 

Tā kā šīs preces netiek piegādātas uz Latviju, piegādes adreses laukā būs jāievada PercEU Polijas noliktavas adrese. Ja jums vēl nav PercEU konta, varat to izveidot šeit. Pēc PercEU konta izveidošanas jūs saņemsiet 5 PercEU eiro par savu pirmo piegādi!

Pēc pieteikšanās savā PercEU kontā, lapā "noliktavu adreses" redzēsiet visas mūsu ārvalstu noliktavu adreses. Tā kā jūs iepērkaties Polijas veikalā, adreses laukā būs jāievada PercEU Polijas noliktavas adrese un tālruņa numurs. Neaizmirstiet iekļaut arī savu PercEU lietotāja ID, kas ir nepieciešams, lai identificētu jūsu sūtījumu, kad tas sasniedz mūsu noliktavu!

Svarīgi! Izvēlieties piegādi uz norādīto adresi, lai kurjers piegādātu Jūsu paku tieši uz mūsu noliktavu. Pretējā gadījumā tiks iekasēta papildu maksa par sūtījuma izņemšanas pakalpojumu no pakomāta.

Kad esi samaksājis par savu sūtijumu, atliek tikai gaidīt kad tas nonāks mūsu noliktavā Polijā!

Pēc sūtījuma nonākšanas mūsu noliktavā varēsim izmērīt tā izmērus un svaru un aprēķināt precīzu sūtījuma nosūtīšanas uz Latviju cenu, kuru varēsiet ērti apmaksāt mūsu platformā. Pēc tam paku transportēsim uz Latviju un varēsiet to izņemt izvēlētajā veidā. Plānotā sūtījuma piegādes cenu varat ērti pārbaudīt cenu kalkulatorā.

Novēlam veiksmīgu un gudru iepirkšanos ar PercEU!

 

All news