News

2022 y. 28. July

Iegādājieties Philips gaisa attīrītāju par lielisku cenu!

Philips zīmols ir labi pazīstams ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē. Un ne velti – Philips ir līderis dažādās elektronisko ierīču kategorijās un slavens ar savām kvalitatīvajām un ilgmūžīgajām ierīcēm!

Vai zinājāt, ka šī zīmola izcelsme ir Nīderlandē? Šī iemesla dēļ Nīderlandes e-veikalos to bieži var iegādāties par izdevīgākām cenām nekā Latvijā!

Esam atraduši jums lielisku piedāvājumu - iegādājieties Philips gaisa attīrītāju no oficiālā Nīderlandes Philips e-veikala par daudz zemāku cenu! Vai neticat? Salīdzināt! Un arī izmanto iespēju papildus ietaupīt, jo piedāvājam 20% atlaidi visiem svaru sūtījumiem no Nīderlandes līdz 14. augustam!

Cenā iekļauta piegāde lidz saņemšanas punktam Rīgā. Cenas salīdzinātas 28.07.2022.

Piedāvājumu meklējiet šeit: https://philips.to/3SakvJM 

 

Viss ir ļoti vienkārši! Reģistrējies PercEu sistēmā un saņem mūsu ārvalstu noliktavu adreses, kuras varat izmantot, iepērkoties Vācijā, Polijā, Spānijā, Francijā, Itālijā, Lietuvā, Čehijā, Nīderlandē un Anglijā. Tālāk par visu parūpēsimies mēs! Piegādes izmaksas sākot no 2,02 € - tās vari atrast šeit.


Ja ir grūti nopirkt pašiem, mēs piedāvājam arī nopirkšanas pakalpojumu! Vienkārši aizpildi nopirkšanas pieprasījumu, un mēs nopirksim tev preces! 

 

 

All news