News

2022 y. 11. July

Apkārt Eiropai ar PercEU: sveicieni no Francijas!

Sveiki! Svētki Spānijā ir beigušies – divas nedēļas paskrēja vienā acu mirklī! Izbaudījām Spānijas sauli, nogaršojām no kokiem tikko plūktus apelsīnus, apskatījām Spānijas lielpilsētas un, protams, devāmies iepirkties.

Šodien sasniedzām mūsu Eiropas ceļojuma nākamo pieturu - Franciju. Sveicieni no romantiskās Parīzes!

Pasaulē visvairāk apmeklētā valsts, kas ir slavena ar savu gastronomisko mantojumu un mīlošu dzīvi un modi, tā ir Francija, kurā iemīlas visi!

Vai zinājāt, ka Francija bija pirmā pasaulē, kas sāka masveidā ražot smaržas, “mazā melnā kleitiņa” tika radīta Francijā, un augstā mode dzima Parīzē? Tāpēc šodien šī valsts mums asociējas ar eleganci, modi un stilu!

 

 

Mēs vēlamies, lai jūs izjustu Francijas šarmu, tāpēc piedāvājam 20% atlaidi visiem sūtījumiem no Francijas līdz 31.jūlijam!

Divas nedēļas izpētīsim Francijas pilsētas, bet pēc tam dosimies uz citu valsti – nepalaidiet garām jaunus piedzīvojumus!

Pievienojies PercEU ceļojumam pa Eiropu un ceļo kopā ar mums!

 

Ko ir vērts iegādāties franču e-veikalos?

  • 1. Kosmētika.  Nav noslēpums, ka franču skaistumkopšanas zīmoli ir populāri visā pasaulē – Francijai ir dziļas tradīcijas skaistumkopšanas industrijā!  Mūsdienās tas atspoguļojas franču skaistumkopšanas produktu augstajā kvalitātē un skaistumkopšanas inovācijās, tāpēc iesakām ieskatīties Sephora un iegādāties ne tikai savus iecienītākos franču zīmolus, bet arī citu jūsu iecienītu kosmētiku par labām cenām.
  • 2. Parfimērija.  Francija ir slavena ne tikai ar kosmētiku, bet arī parfimērijas industriju – Francijā atrodas liels skaits pasaulē slavenāko parfimērijas namu, bet Francijas pilsētiņa Grasse tiek uzskatīta par pasaules smaržu galvaspilsētu.  Smaržas iesakām meklēt Parfumdo e-veikalā.
  • 3. Apģērbs un aksesuāri.  Franči ir slaveni ar savu labo gaumi un pārlaicīgo stilu, un viņi tam pievērš lielu uzmanību, turklāt liela daļa slavenu dizaineru nāk no pasaules modes galvaspilsētas Parīzes.  Šo iemeslu dēļ franču e-veikalos noteikti atradīsi gaumīgus apģērbus, aksesuārus un rotaslietas!  Šobrīd mēs iesakām aplūkott Zalando un iegādāties preces par lieliskām izpārdošanas cenām.

 

Viss ir ļoti vienkārši! Reģistrējies PercEu sistēmā un saņem mūsu ārvalstu noliktavu adreses, kuras varat izmantot, iepērkoties Vācijā, Polijā, Spānijā, Francijā, Itālijā, Lietuvā, Čehijā, Nīderlandē un Anglijā. Tālāk par visu parūpēsimies mēs! Piegādes izmaksas sākot no 2,02 € - tās vari atrast šeit.


Ja ir grūti nopirkt pašiem, mēs piedāvājam arī nopirkšanas pakalpojumu! Vienkārši aizpildi nopirkšanas pieprasījumu, un mēs nopirksim tev preces! 

 

All news