News

2023 y. 23. March

Ar PērcEU iegādājies bērnu apģērbu izdevīgāk

Izvēlies nepārmaksāt par apģērbu bērniem

Bērnu apģērbs veikalos mēdz būt nesamērīgi dārgs - it sevišķi, ņemot vērā to, ka bērni strauji izaug no drēbēm un mēdz sasmērēt jau pirmajā valkāšanas reizē tā, ka traipi vairs nav iztīrāmi. Ar PērcEU starpniecību iegādājies bērnu apģērbu par krietni izdevīgākām cenām no Polijas, Vācijas un citām Eiropas valstīm! Lasi tālāk un uzzini, kuros ārzemju internetveikalos atrast labākos preču piedāvājumus.

Kur atrast apģērbu bērniem par pievilcīgām cenām 

Tev atliek vien doties uz www.perceu.lv sadaļu Kur pirkt un izvēlēties kategoriju - bērnu preces, rotaļlietas. Tālāk Tev būs redzami visu valstu e-veikali, kas saistīti ar bērnu precēm. Starp citu, šīs kategorijas veikalos atradīsi ne tikai bērnu apģērbus, bet arī rotaļlietas, ratus, staigulīšus un citus aksesuārus. Kad būsi izvēlējies sev vēlamo e-veikalu, neaizmirsti izmantot mājaslapas tulkošanas opciju, ko piedāvā Tava tīmekļa pārlūkprogramma, lai Tava iepirkšanās pieredze būtu vēl patīkamāka. Esam sagatavojuši internetveikalu sarakstu, kurā atradīsi dažāda veida un stila apģērbus gan jaundzimušajiem, gan skolas vecuma bērniem, tāpēc noteikti saglabā šo sarakstu. Bet atceries, ka šie ir tikai mūsu ieteiktie veikali, Tu droši vari iepirkties jebkurā citā, sev vēlamā ārzemju e-veikalā. 

  • 5.10.15. - apģērbi visai ģimenei, kā arī preces veselībai, mājai un dārzam.
  • Coocoo.pl - viss nepieciešamais bērniem, sākot no zīdaiņa vecuma. Drēbes, rotaļlietas, barošanas piederumi, preces istabas iekārtojumam u.c.
  • Endo. - apģērbi ar dažādiem printiem visai ģimenei.
  • SMYK - populāru zīmolu, kā Tom Tailor, Cool Club, Esprit, Nicol u.c. ražotāju apģērbi par neticami zemām cenām. Preču klāstā atradīsi arī bērnu ratus, rotaļlietas, kā arī preces veselībai. 
  • BabyOne - plaša bērnu preču izvēle, kur atradīsi ne tikai apģērbus un aksesuārus, bet arī funkcionālas bērnu istabas mēbeles ar teicamu kvalitāti.
  • Babypark - augstas kvalitātes apģērbi un preces bērniem. Te noteikti atradīsi visu nepieciešamo mazuļa aprūpei un istabas labiekārtošanai. Lieliski piedāvājumi un akcijas. 
  • Disney shop - sadaļā Varoņi un filmas, atradīsi mīļāko multfilmu varoņu tērpus no tādām filmām un multenēm, kā Ledus sirds, Sapinušies, Avatars, Tors, Zirnekļcilvēks un vēl daudzām citām.
  • Chicco - lieliskā Chicco produkcija plašā klāstā par zemākām cenām nekā Latvijā.
  • Piazza Italia - itāļu kvalitāte par neticami zemām cenām. Apģērbs visai ģimenei.

Kā ātri un ērti pasūtīt preces bērniem ar PērcEU starpniecību? 

PērcEU darbojas kā starpnieks - Tu izvēlies preci kādā no ārzemju interneta veikaliem, pasūti to uz kādu no mūsu noliktavām un mēs to nogādāsim līdz Latvijai. Iepirkties ārvalstu e-veikalos ar PērcEU starpniecību ir ne tikai droši un izdevīgi, bet arī ātri un ērti. Lai iegādātos sen kāroto lietu, seko šiem soļiem:

1. solis. Reģistrējies un saņem savu unikālo lietotāja ID. 

2. solis. Veic vienreizēju identitātes apstiprināšanu ar internetbanku. 

3. solis. Iepērcies kādā no šīm 10 valstīm. Noformējot pasūtījumu, norādi attiecīgās valsts  PērcEU noliktavas adresi, savu vārdu, uzvārdu un unikālo PērcEU ID, lai varam atpazīt Tavu sūtījumu.  

4. solis. Izvēlies piegādes veidu. 

5. solis. Veic pasūtījuma apmaksu un Tavs sūtījums tiks piegādāts 1-9 darba dienu laikā no preču izsūtīšanas dienas. 

Savā PērcEU profilā vari sekot līdz sūtījuma statusam. Savukārt e-pastā saņemsi ziņojumus par pasūtījuma atrašanās vietu. 

Vairāk par PērcEU starpniecības pakalpojumiem, priekšrocībām un noteikumiem uzzini šeit

Kā ietaupīt vēl vairāk un nepārmaksāt par populāru zīmolu bērnu precēm?

Viens no veidiem, kā nenokavēt labāko preču izpārdošanu, ir iepirkšanos sākt ar sales vai outlet sadaļas aplūkošanu, jo tajās izvietotās preces “izķer” zibenīgi. Atlaižu sadaļās var iegādāties gan pagājušās sezonas vai kolekcijas preces, gan pēdējo izmēru apģērbus par daudz zemākām cenām. Izmanto arī veikalu piedāvāto iespēju iegādāties bērnu apģērbu komplektos, kas arī ir lielisks veids kā ietaupīt. Savukārt, Polijas un Vācijas internetveikalos preču cenas būs ļoti izdevīgas arī bez akcijām. 

Šeit daži cenu piemēri, lai radītu skaidrību par to, cik izdevīgi piedāvājumi pieejami ārzemju internetveikalos: 

Vējjaka - 12.82 EUR / Latvijā 34.99 EUR 

Svinīga kleita - 56.61 EUR / Latvijā 87.50 EUR

Bodiji ar garām rokām (komplektā 7 gab.) - 18.36 EUR / Latvijā 46.99 EUR

Melnas bikses zēniem - 11.96 EUR / Latvijā 29.19 EUR

Rozā Peppa Pig meiteņu peldkostīms - 10.46 EUR / Latvijā 21.50 EUR

Frozen divdaļīgs peldkostīms - 14.94 EUR / Latvijā 40.99 EUR

Nike sporta kostīms zēniem - 47.64 EUR / Latvijā 71.99 EUR

Iepirkties ar PērcEU ir ātri, ērti un droši. Izseko savu sūtījumu jebkurā laikā un saņem to 1-9 dienu laikā kopš izsūtīšanas brīža. Un atceries, ja gadījumā nokļūdīsies ar izmēru vai prece neatbildīs Tavām ekspektācijām, to bez raizēm varēsi atgriezt, iespējams pat bez maksas, ja preci būsi iegādājies Polijā, Vācijā vai Lietuvā. Kā arī Tev nebūs jāmeklē atsevišķs transportēšanas uzņēmums, jo visu nodrošināsim mēs. Diemžēl uz citām valstīm preču atgriešana pagaidām nav iespējama. 

All news