News

2023 y. 17. March

Izvēlies nepārmaksāt par skaistumu un komfortu -> iepērcies homla.com

Salīdzinām cenu starpību

Homla ir interjera dizaina zīmols, kas dibināts 2015. gadā. Polijā pieejami 60 klātienes veikali 7 pilsētās. Tagad, pateicoties PērcEU, arī Tu vari iegādāties šī zīmola preces. Un pats galvenais – visas preces pieejamas par neticami zemām cenām! Lasi tālāk un uzzini vairāk par to, kā orientēties www.homla.com interneta veikalā, kur atrast īpašos piedāvājumus un kādas ir cenu atšķirības Latvijā un Polijā. 

Homla - viss nepieciešamais mājokļa iekārtošanai vienuviet

Homla e-veikalā atradīsi visu nepieciešamo, lai iekārtotu savu mājokli pēc aktuālākajām interjera tendencēm ar skaistiem, gaumīgiem un funkcionāliem elementiem. Plašajā preču klāstā ir pieejamas īpaša dizaina mēbeles, dekorācijas, tekstilizstrādājumi un funkcionāli aksesuāri, kas ne tikai atsvaidzinās telpas kopskatu, bet arī padarīs vieglāku un ērtāku ikdienu patērētājam. Šeit atradīsi gan greznas un ekskluzīvas preces, gan pavisam vienkārša un tradicionāla stila elementus, tāpēc šis online veikals būs tīkams ikvienai gaumei. www.homla.com veikalā pieejamas ne tikai mēbeles, bet arī tūkstošiem mazu nieciņu un dekorāciju, kas noderēs arī dāvanām.

Kā orientēties Homla interneta veikalā

Visupirms, www.homla.com interneta veikalu atradīsi PērcEU sadaļā Kur pirkt, izvēloties valsti -> Polija un preču kategoriju -> “mājsaimniecības preces”. 

Pirms sāc iepirkšanos, iesakām izmantot mājaslapas tulkošanas opciju, ko piedāvā Tava tīmekļa pārlūkprogramma. www.homla.com mājaslapas izkārtojums ir pārdomāts un tajā būs viegli orientēties un atrast visu nepieciešamo. Veikala sākumlapā vienmēr atradīsi aktuālos sezonas piedāvājumus, preču kolekcijas un akcijas. Mājas interjera preču meklējumus vari sākt izvēloties konkrētu telpu, preču zīmolu, vai mēbeļu sadaļu. Noteikti ieskaties arī izpārdošanas un aktuālo sezonas preču sadaļās, kur noteikti atradīsi kādu noderīgu vai jau sen kārotu interjera priekšmetu savam mājoklim. Iedvesmojies un liec savas mājas sirdij pukstēt straujāk.

  • DZĪVOJAMĀ ISTABA - dīvāni, kumodes, paklāji, TV galdiņi, tekstilizstrādājumi.
  • GUĻAMISTABA - gultas, segas, matrači, naktsskapīši.
  • VIRTUVE - trauki, naži, uzglabājamie trauki, virtuves tekstils, bāra krēsli.
  • ĒDAMISTABA - pasniegšanas trauki, galda piederumi, galdi, krēsli, galda dekori.
  • VANNAS ISTABA - Spoguļi, veļas grozi, uzglabāšanas trauki, smaržu difuzori.
  • MĒBELES - atpūtas, dārza un biroja mēbeles, kā arī preces mantu uzglabāšanai.
  • ZĪMOLI - alfabēta secībā varēs izvēlēties tikai sev interesējošā zīmola preces.
  • SALE - izdevīgi piedāvājumi par akcijas cenām dažādu kategoriju precēm. 
  • ĶER PIEDĀVĀJUMU - aktuālākās preces par lieliskām cenām.
  • LIELDIENAS - dažādas dekorācijas un produkti Lieldienu noskaņās.
  • BLOGS - padomi, ieteikumi un interjera stila tendences vienuviet.

Cenu starpība Homla un veikalos Latvijā tiešām pārsteidz!

Iespējams, Tu jau labu laiku sapņo par mūsdienīgām mājokļa interjera pārmaiņām, taču cenas Latvijas veikalos Tevi joprojām attur šo sapni realizēt. Varam Tevi iepriecināt, jo Homla Tu atradīsi teju identiskas interjera preces, kas pieejamas arī te pat Latvijā. Lai radītu priekšstatu par to, cik patiesībā lieliskas cenas ir Homla e-veikalā, piedāvājam ieskatīties cenu salīdzinājumā dažām populārākajām interjera precēm.

Zelta paplāte lapas formā – cena Latvijā 24.99 EUR / cena www.homla.com 8.50 EUR.

Elegants krēsls ar samta audumu un melnām metāla kājām – cena Latvijā 75 EUR / cena www.homla.com 42.28 EUR.

Vienvietīga gulta no samta auduma – cena Latvijā 321.99 EUR / cena www.homla.com 191.01 EUR

Galda piederumi melnā krāsā 16 gab. – cena Latvijā 24.99 EUR / cena www.homla.com 12.54 EUR

Kafijas galdiņš ar zelta kājām un marmora virsmu – cena Latvijā 124.50 EUR / cena www.homla.com 63.53 EUR


Mazs padoms, iepērcies sadaļā -> Ķer piedāvājumu. Turklāt vari neuztraukties, ka nepietiks preču vai beigsies akcijas cena - šajā sadaļā ievietotās preces pieejamas par akcijas cenām visu laiku.

Kā ātri un ērti pasūtīt preces ar PērcEU starpniecību?

PērcEU darbojas kā starpnieks - Tu izvēlies preci kādā no ārzemju interneta veikaliem, pasūti to uz kādu no mūsu noliktavām un mēs to nogādāsim līdz Latvijai. Iepirkties ārvalstu e-veikalos ar PērcEU starpniecību ir ne tikai droši un izdevīgi, bet arī ātri un ērti. Lai iegādātos sen kāroto lietu, seko šiem soļiem: 

1. solis. Reģistrējies un saņem savu unikālo lietotāja ID.

2. solis. Veic vienreizēju identitātes apstiprināšanu ar internetbanku.

3. solis. Iepērcies kādā no šīm 10 valstīm. Noformējot pasūtījumu, norādi attiecīgās valsts  PērcEU noliktavas adresi, savu vārdu, uzvārdu un unikālo PērcEU ID, lai varam atpazīt Tavu sūtījumu. 

4. solis. Izvēlies piegādes veidu.

5. solis. Veic pasūtījuma apmaksu un Tavs sūtījums tiks piegādāts 1-9 darba dienu laikā no preču izsūtīšanas dienas.

Savā PērcEU profilā vari sekot līdz sūtījuma statusam. Savukārt savā e-pastā saņemsi ziņojumus par pasūtījuma atrašanās vietu.
Vairāk par PērcEU starpniecības pakalpojumiem uzzini šeit.

Esi pirmais, kas uzzina par Homla īpašajiem piedāvājumiem un izpārdošanām

Lai arī homla.com piedāvāto preču cenas arī bez akcijas ir patīkami zemas, izdevīgo piedāvājumu klāsts tiek regulāri papildināts, lai iepriecinātu Tevi ikreiz, kad iepērcies Homla. Tā kā piedāvājumi mēdz būt limitētā skaitā, seko Homla arī Instagram un Facebook platformā -> @hellohomla un Tu vairs nekad nepalaidīsi garām izpārdošanas.
Arī šobrīd homla.com e-veikalā norisinās akcija! Iegādājies īpaši marķētus Homla veikala produktus vismaz 10 EUR vērtībā un saņem -20% atlaidi. Īpašo marķējumu atradīsi uz produktu attēla, labajā augšējā stūrī. Apskati visus produktus uz kuriem attiecas šī akcija šeit
Starp citu, piesakoties saņemt Homla jaunumus e-pastā, Tev uzdāvinās -10% atlaidi pirmajam pasūtījumam. 

Atrodi visu, ko sirds kāro Homla interjera dizaina e-veikalā. Baudi skaistumu, kvalitāti un komfortu savās mājās nepārmaksājot. Ja saņemtā prece Tevi tomēr neapmierinās, atceries, ka uz Poliju tiek piedāvāta arī preču atgriešanas iespēja. 

All news